Bemutatkozás

A sportágam alig idősebb nálam, kiskoromban rengeteget fociztam, ahol mindig próbáltam egy egy újabb cselt elsajátítani. Majd Ronaldinhot látva a tévében találtam rá a freestylefocira. Mára már egy életérzésé vált, így a célom, hogy a fellépéseim által minél több emberhez eljutassam ezt a látványos sportot és ösztönözzem a nézőimet.

KVARTAMRÓL

KVÁRTA MÁTYÁS 

Egy Zala megyei kisközségben, Alsópáhokon nőtt fel , jelenleg Budapesten éli midnennapjait. Tizenöt éve űzi a Freestyle futballt. A Kvartam néven ismert freestyler az egyik legismertebb és legeredményesebb sportoló ebben a szakágban. A freestyle labdarúgás viszonylag fiatal sport, melynek kezdetei a 2000-es évek elejére nyúlnak vissza. A szabad stílusú labdarúgás vagy freestyle labdarúgás (angolul freestyle football vagy freestyle soccer) teljesen eltér a hagyományos, ismert, nagypályás futballtól.

Állandó fellépője hazai és külföldi sportrendezvényeknek, mint például az U19- es Európa Bajnokság Nyitó Ceremóniája. Rendszeres vendége a kereskedel- mi TV csatornáknak (RTL Klub Reggeli, RTL Fókusz, TV2 Mokka, M4 Sport Sportreggeli, M2 Én vagyok itt, Duna TV – Balatoni nyár, Digi Sport Reggeli Start, Life TV ).

Több világmárka reklámfilmjében szerepelt: Sony, Nissan, Playstation, Xbox, Xiaomi,Chivas Regal, XXLutz.

Az Instagram és Tiktok oldalon több ,mint harmincezer követőre tett eddig szert.

Matyinak több saját trükkje is van. Ezek közül a legbüszkébb a Kvartam Move néven ismert tripla kerülésére.

A legfontosabb számára, hogy kreatív saját trükkjeivel bővítse a sportág repertoárját és népszerűsítse a sportot.